Alicia Keys i Jennifer Hudson u borbi za ulogu

Čini se da je nagrada Oscar mladoj glumici i pjevačici Jennifer Hudson itekako "dala krila", jer su američke tiskovine posljednjih dana pune njezinih izjava vezanih za novi projekt, a često sadrže napade na njezinu kolegicu Aliciju Keys. Naime, nedavno je objavljeno kako će kompanija Disney uskoro početi sa snimanjem novog potencijalnog kino-hita, filma "The Frog Princess".

Obje su pjevačice itekako zainteresirane za glavnu ulogu, a prva je to obznanila Keys rekavši da "pod svaku cijenu želi glumiti u tom filmu". Hudson na to iskreno odgovara: "Mislim da bih ja tu ulogu odigrala puno bolje, pa dobila sam Oscara i to valjda nešto znači!".

Ta je njena izjava na brojnim forumima izazvala lavinu negativnih reakcija, jer dobar dio američke javnosti smatra da je Hudson neskromna, pogotovo kad se u obzir uzme činjenica da je prije samo nekoliko mjeseci bila potpuno neafirmirana.

Inače, Alicia Keys trebala je isprva glumiti Deenu u filmu "Dreamgirls", koji je proslavio mladu Hudson, ali joj je ulogu otela Beyonce i prometnula se u perspektivnu glumicu na koju valja ozbiljno računati. Hoće li Alicia opet izgubiti ulogu, znat će se početkom travnja, kad bi trebala biti objavljena glumačka postava novog Disneyevog filma.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara