Aljoša Asanović jedan od rijetkih "Vatrenih" koji se nije razveo: Starimo, starimo!

Aljoša Asanović jedan od rijetkih "Vatrenih" koji se nije razveo: Starimo, starimo!

Foto: Borna Čavrag/Index

ALJOŠA ASANOVIĆ sinoć je u prvim redovima Cro A Portera dao podršku svojoj kćerki Anamariji. Mlada dizajnerica ponovno je napravila jako dobru kolekciju, a kao zaštitno lice odabrala Sanju Duggan. Svi za nju imaju samo riječi hvale, a Aljoša nije skrivao koliko je ponosan na svoju ljubimicu. "Nisam vidio kolekciju, ona govori da je to napravila super, i ništa, vidjet ćemo uskoro. Nisam u tome s njom, ona tu i tamo javi kako joj ide i meni je drago zbog toga", izjavio je Asanović.

Nedavno je njegova kćerka proglašena i najljepšom domaćom dizajnericom, a on to nije mogao komentirati jer je subjektivan budući da se radi o njegovoj kćerki. "Subjektivan sam, kćerka mi je, a u svakom slučaju to je lijepo čuti". Aljoša je jedan od rijetkih "Vatenih" čiji brak i stabilna obiteljska situacija traju do danas. Zanimalo nas je kako on komentira česte razvode svojih kolega i koja je tajna njegovog stabilnog braka. "Nezahvalno je o tome govoriti, to su privatna pitanja, to znaju najbolje dvoje ljudi. Teško je ulaziti u te razgovore, to znaju ljudi koji su u svoja četiri zida. Treba ih ostaviti, neka žive svoj život. Naša tajna stabilnog života je ta da jednostavno starimo, starimo", zaključio je Asanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Aljoše, jako zadovoljna Anamarijom je i Sanja Duggan, koja je zaštitno lice nove kolekcije mlade Splićanke. "Super mi je raditi s Anamarijom, njezin rad sam vidjela prije i odmah mi se jako svidjela. Upoznale smo se preko zajedničkih prijatelja i odmah sam pristala raditi s njom nakon što me pitala hoću li joj biti zaštitno lice. Sviđa mi se njezin radi i estetika, divno je. Ne nedostaje mi manekenstvo, ne bih se vratila, ali ovako je bilo zabavno, postale smo i prijateljice, a volim podržavati i mlade dizajnere. Ona je jako draga i bilo mi je super raditi s njom", zaključila je Sanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara