Alka: Uživala sam gledati Gobca dok se skidao, rock nije mrtav sve dok postoji Psihomodo Pop

Foto: Narodni radio

PSIHOMODO POP sinoć je uživo u Glazbenom showu Dalibora Petka održao koncert, ali vrhunac večeri ovog puta nije bilo Gopčevo razodijevanje već trenutak kad je na vrata studija pokucala osebujna kantautorica Alka Vuica. Dugogodišnje prijateljstvo Alke i Gobca tada je okrunjeno njihovim prvim zajedničkim nastupom, a složili su se da bi za tu svečanu prigodu najbolji odabir bio ultimativni hit "Ja volim samo sebe" u čijim se stihovima, priznali su, oboje najbolje pronalaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vrišti Alka, vrišti!", vikao je Gobac, a ovaj dvojac predodređen za urnebesan show svoj je nastup popratio je i prigodnom koreografijom. "Uživala sam gledati Gobca, pogotovo kad se skidao", povjerila se Alka, na što je on dobacio: "Ljudi su mi pričali, ali muči me ta memorija. Ne vjerujem da sam ja to radil!". Ponesen atmosferom, Gobac je odlučio iskoristiti situaciju i Alku nažicati neki novi hit: "Ja bih jednu onu k`o iz Titanica. Fali nam baš takva u karijeri. Da taj naš testosteron svedemo na razumnu mjeru". Alka je pristala i otkrila da joj je omiljeni stih "Frida, si čula za Lou Reeda", konstatirajući da rock nije mrtav sve dok postoji Psihomodo Pop.

Psihomodo Pop sinoć je uživo promovirao svoj live DVD "Ste dobro?", a osim Alke u emisiji su ih iznenadili i Branko Đurić Đuro, Damir Hoyka, Daniela Trbović, Tamara Despot i brojni drugi obožavatelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara