Američki tisak ne vjeruje u ljubav Cruisea i Holmes

AMERIČKI glumac Tom Cruise (42) i njegova nova ljubav glumica Katie Holmes (26) su, čini se, u savršenoj ljubavnoj vezi, ali najozbiljniji američki tisak ne vjeruje u njihovu priču, sumnjajući u trik njihovih agenata za odnose s javnošću kako bi se predstavili njihovi novi filmovi koji će se početi prikazivati na ljeto.

Cruise je oko mjesec dana u intenzivnoj vezi sa zgodnom brinetom, također glumicom najpoznatijoj po seriji Dawson Creek. U Rimu i Veneciji krajem travnja zaljubljeni i veseli par predstavio se paparazzima.

Prekinuvši diskreciju kojom su zvijezde inače skrivale svoj život, Cruise je gostujući prošli tjedan u talk-showu kod Oprah Winfrey pozvao i svoju prijateljicu Katie kako bi je predstavio javnosti. Na pitanje kako su se susreli glumac je odgovorio: "Divio sam joj se i htio sam je upoznati pa sam je nazvao. Ona je divna žena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je, kako piše "Washington Post", "u tome što nitko u to ne vjeruje". "Washington Post" piše i da su se časopisi posvećeni životima slavnih osoba "People" i "US Weekly" savjetovali sa svojim čitateljima o tome te da je između 62 i 65 posto ispitanika izjavilo kako misli da je cijela priča "trik".

"New York Times" od srijede također je izrazio sumnju, objasnivši kako je unatoč svim promjenama koji su potresali Hollywood posljednjih godina jedna stvar stalna: "strateška ljubav".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara