Američkom paru krava "sletjela" na auto

I DOK su Hrvati naviknuti da im sa stijena ličkog krša na automobile pada jedino kamenje te pokoja zalutala srna ili eventualno medvjed, Amerikanci se mogu pohvaliti da kod njih "s neba" padaju i krave.

Kako prenosi WWN, jedan američki par se nemalo iznenadio kada im je sa stijene, sa visine od oko 60 metara, na karavan "sletjela" krava. Ova nesvakidašnja nesreća se dogodila u američkoj saveznoj državi Washington.

"Samo se čulo `bum` - vidjeli smo kako nešto pada prema dolje i udara o haubu", rekao je šokirani vozač automobila Charles Everson. Eversoni, koji na sreću nisu ozlijeđeni, rekli su kako u prvom trenutku nisu mogli vjerovati da im je 270 kilograma teška krava pala na automobil. Od siline udarca razbijeno je vjetrobransko staklo i udubio se poklopac motora."Centimetri su ih dijelili od sigurne smrti", rekao je zapovjednik lokalne vatrogasne postrojbe Arnold Baker.

Nažalost, jednogodišnja junica, čiji je nestanak vlasnik prijavio prije nekoliko dana, nije bila te sreće, pa je eutanizirana na mjestu nesreće.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara