Amy pljunula i udarila obožavatelja, a Westa nazvala "kurčinom"

TO ŠTO se Amy privremeno sredila za rođendan Nelsona Mandele, ne znači da je potpuno došla sebi - na festivalu Glastonbury napravila je toliko ekscesa da je publika u jednom trenutku počela vikati "Gubi se s pozornice", a vidno pijana pjevačica se pokušavala opravdati i tisućama ljudi objašnjavati zašto je njezin suprug Blake i dalje u zatvoru. Jedan od najglasnijih protivnika njezinog ponašanja iz publike u glavu je od pjevačice dobio - žvakaću gumu.

"Tri su me žene oblačile u ovu haljinu. Cure, zar nije smiješno to što se spremamo satima, a kad je vrijeme za razodijevanje, nema vremena? U čemu je stvar?", rekla je Amy na pozornici open air festivala Glastonbury, na kojem je zabilježila još jedan katastrofalan nastup. Za vrijeme zadnje pjesme došla je u publiku i udarila (!) jednog obožavatelja, drugom je ispljunula žvakaću gumu u glavu, a spomenula je i neke kolege, pri čemu nije štedjela na uvredama.

"Nabavit ću vaše brojeve telefona, nazvat ću vam mame i reći im sve o vašem lošem ponašanju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno je reakcija, naime, izazvao dolazak repera Jay-Z-ja - neki smatraju da hip-hop glazba na Glastonburyju nema što tražiti, pa je Beyoncein suprug pokupio veći dio negativne energije i publiciteta. "Budite sretni što vam dolazi Jay-Z, jer Kanye West je prava kurčina", rekla je Amy Winehouse i prebacila se na najdražu temu - svog supruga koji je već mjesecima u zatvoru. Kad ga je spomenula, publika je počela negodovati, a Amy im je poručila: "Nemojte biti takvi! Nabavit ću vaše brojeve telefona, nazvat ću vam mame i reći im sve o vašem lošem ponašanju. Ništa vas ne košta da budete pristojni!".

M.A.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara