Amy Winehouse hospitalizirana nakon što se onesvijestila u svom domu

JUČER poslijepodne se pjevačica Amy Winehouse onesvijestila u svom domu u sjevernom Londonu nakon čega je po nju došla hitna pomoć i odvela je u bolnicu u pratnji njezinog oca Mitcha. Amy, kojoj neki predviđaju skorašnju smrt ukoliko se "ne skine" s heroina, u bolnici je zadržana preko noći. "Srećom, Amyna pomoćnica je bila u blizini kad je padala pa ju je stigla primiti prije nego je skoro lupila glavom o pod", rekao je Amyn glasnogovornik te nadodao kako "nije bila potrebna hitna pomoć, ali je bolje spriječiti nego liječiti". Taj dan Amy je svojim fanovima potpisivala albume, nakon čega joj je pozlilo te se onesvijestila.

Blake ponudio 20 tisuća funti da prebiju Petera Dohertyja

Čak nije utvrđeno tko je zvao hitnu pomoć. "Zvali su nas otprilike u 15.30 sati", rekao je glasnogovornik Londonske hitne službe nakon čega su bolničari i policajac krenuli prema Amynoj kući, ali očigledno nije bilo potrebno nikoga hitno hospitalizirati. I dalje nije poznato tko je zvao broj 999, ali se vjeruje kako je Amy cijeli dan bila dobro raspoložena s obzirom da je vrijeme provodila s nepoznatim ljudima, odnosno, obožavateljima, s kojima je pričala i potpisivala albume. Ubrzo nakon poziva je stigao Amyn otac koji je "došao provjeriti je li sve OK", nakon čega su se oboje taksi službom odveli u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema zadnjim informacijama javio se zatvorenik koji je u ćeliji s Blakeom, te tvrdi da mu je Blake ponudio 20 tisuća funti da na mrtvo ime prebije Petera Dohertyja s kojim je Amy imala kratkotrajnu vezu uza vrijeme dok je njezin obožavani suprug bio u zatvoru.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara