Amy Winehouse napokon skinula klupko kose i pokazala da je - ćelava

AMY WINEHOUSE uhvaćena je kako pije, puši i telefonira u vrtu prijateljevog doma u Henleyju, ali stvar ne bi bila toliko neuobičajena da pjevačica tog dana nije odbacila svoj zaštitni znak - veliko klupko kose bez kojeg ne izlazi nikuda. S obzirom da je prate na svakom koraku, paparazzi su uspjeli zabilježiti i taj trenutak, pa naslovi "Bald Amy" danas vire iz svih (žutih) dnevnih tiskovina.

Amy, koja je proglašena najgore odjevenom slavnom osobom, oko kuće je hodala polugola - samo u grudnjaku, kratkim hlačicama i balerinkama koje neprekidno nosi već godinu i pol dana. Svoju obitelj i bliske prijatelje i dalje zabrinjava svojom izrazito mršavom figurom, što je posljedica njenog divljeg načina života.

I dok Amy nastavlja sa svojim razuzdanim životom, zbog čega je prekinut projekt u sklopu kojeg je ona trebala snimiti uvodnu pjesmu za novi nastavak filma o Jamesu Bondu, njezin suprug Blake Fielder-Civil koji se u zatvoru nalazi zbog fizičkog napada i ucjenjivanja navodno namjerava pobjeći iz zatvora sa svojom tajnom ljubavnicom i od Amy tražiti deset milijuna funti. Blakeovi zatvorski kolege tvrde da ljubomorni suprug smišlja osvetu od kada su se u medijima pojavili napisi o tome da ga Amy vara sa pomoćnikom svoga menadžera, Alexom Hainesom. Blake je  kolegi rekao da, ako je istina da ga je Amy prevarila, će se na na tome obogatiti i postati milijunaš, što baca sumnju na Amyine tvrdnje kako se ona i Blake još uvijek vole i sretno su zaljubljeni.

K.H.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara