Amy Winehouse ne zna što je UN, ali zna brojiti do milijun

Amy Winehouse ne zna što je UN, ali zna brojiti do milijun

HOLIVUDSKI glumac George Clooney i njegova kolegica Julia Roberts organizirat će zabavu i žele da na njoj nastupa problematična britanska pjevačica Amy Winehouse. Clooney i Roberts biti će domaćini zabave u muzeju Metropolitan u New Yorku, a Giorgio Armani je zahtijevao da se pod bilo koju cijenu na pozornici pojavi baš Amy.

Za taj nastup glumci su joj spremni platiti milijun dolara. Taj je iznos zapanjio mladu pjevačicu. "Kada je čula da je George Clooney i Julia Roberts traže za angažman, ostala je zaprepaštena, a nije mogla vjerovati da joj žele platiti milijun dolara. Još nije pristala na njihovu ponudu i stalno govori kako joj je život svake sekunde postaje sve bizarniji", rekao je Amyn bliski prijatelj.

S druge strane, Giorgio Armani nije krio svoju želju da blisko surađuje s pjevačicom. "Giorgio ovu zabavu idi kao izvrsnu priliku da Amy nagovori na buduće zajedničke projekte. Nakon dodjele Grammy nagrada bio je za očekivati da će Amy biti jako tražena. Glasnogovornici Georgea i Julie već danima neprestano zovu Amyn ured i šalju joj desetke e-mailova kako bi je uvjerili da ponudu prihvati. Ona ozbiljno razmišlja o njihovoj velikodušnoj ponudi", rekao je izvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amy je svakog dana u sve gorem stanju što se tiče izgleda, ali i psihičkog zdravlja. Ovog je tjedna viđena s novim ožiljcima po rukama, što je posljedica njenog novog samoozljeđivanja. Koža na njenom licu potpuno se raspada, što pjevačica nije mogla sakriti ni tonama šminke i pudera. Ni antibiotici koje pije da se infekcija na njenom licu povuče, izgleda, ne djeluju. Zbog toga si je Amy kupila vlastiti solarij koji bi trebao ublažiti infekciju i spriječiti širenje bakterija.

Čak ju je i UN javno kritizirao zbog glamuriziranja uporabe droga i poticanje ovisnosti među svojim fanovima. No, pjevačicu to nije zabrinulo jer Amy ne zna što je UN! Odgovor na to pitanje potražila je kod svojih prijatelja, no nakon što su joj oni objasnili što je to i čime se ta organizacija bavi, pjevačica i dalje nije imala pojma o čemu joj pričaju.

K.H.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara