Amy Winehouse opet završila u bolnici zbog emfizema pluća

Amy Winehouse opet završila u bolnici zbog emfizema pluća

BRZ I DIVLJI način života očito se kao bumerang vraća britanskoj soul divi, 23-godišnjoj Amy Winehouse pa pjevačica tako ima mnoštvo medicinskih problema koji su nastali kao rezultat njezinog neprestanog napušavanja i drogiranja. U lipnju je hospitalizirana nakon čega su joj liječnici dijagnosticirali emfizem pluća, a po izlasku iz bolnice je zapalila cigaretu i nasmiješila se okupljenim fotografima, pokazujući tako da je silna upozorenja liječnika nimalo ne plaše. Nakon mnogobrojnih skandala, Amy se posljednjih nekoliko tjedana zatvorila u svoj stan u Londonu gdje se nastavila drogirati, a sada je opet završila u bolnici.

Prošle je subote Amy primljena u bolnicu kako bi testirala svoja pluća koja su, prema mišljenju liječnika, u katastrofalnom i raspadajućem stanju. Njezin je glasnogovornik potvrdio da ju je prošloga utorka liječnik posjetio u njezinom domu, a nekoliko dana kasnije, u subotu, došla je u bolnicu kako bi konačno provjerila da je s njezinim plućima sve u redu. "Očito je da je imala problema s plućima i prsnim košem, a što je liječila prije nekoliko mjeseci pa doktori rade pretrage da se uvjere kako je sada zbilja sve u redu", ispričao je Amyn glasnogovornik. Njezin otac, taksist Mitch, prethodno je rekao kako njezina pluća svakim danom trpe abnormalne količine cigaretnog dima i cracka, tako da je jasno kako je i Amyna obitelj iznimno zabrinuta za njezino zdravlje, ali i život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili stvari idu nabolje, ili se znatno pogoršavaju, no to ne možemo znati s obzirom da je Amy po cijele dane zatvorena doma. Prošloga je tjedna pozvana na obavijesni razgovor u policiju vezano za slučaj od prije nekoliko tjedana kada je na ulici pijana izudarala svoju obožavateljicu. Pjevačica u policiju, očekivano, nije došla jer joj se nije dalo odlaziti iz stana pa se govorilo kako bi zbog toga mogla završiti u zatvoru. Njezino je ponašanje sve bizarnije i bizarnije, a jednom je novinaru ovih dana dala intervju preko parlafona!

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara