Amy Winehouse pred samoubojstvom?

Amy Winehouse pred samoubojstvom?

NAKON što je hospitalizirana zbog predoziranja heroinom, problematična Amy Winehouse navodno je priznala majci kako svaki dan razmišlja o samoubojstvu, te kako je "sigurna da će umrijeti mlada". Prijatelji za loše stanje u kojem se pjevačica nalazi optužuju njenog supruga Blakea i dodaju kako su tvrdnje da se Amy prijavila na rehabilitaciju neistinite.

Obitelj mlade britanske zvijezde zabrinuta je nakon što je Amy u nekoliko navrata rekla svojoj majci Janis kako svaki dan razmišlja o samoubojstvu. Poznavajući Amy, kažu njeni prijatelji, jasno je da se nalazi u dubokoj krizi, a njezin suprug, po njihovom mišljenju, samo odmaže u teškoj situaciji. Već danima Amy Winehouse odbija hranu, a svakodnevno ju posjećuju doktori i psihijatar, s kojima također ne surađuje, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je i zbog čega je pjevačica hospitalizirana - u kratkom vremenskom razmaku konzumirala je ecstasy, kokain, Ketamin, votku i viski. "Amy je oduvijek voljela pretjerivati u svemu što radi, a to čini i kad su opijati u pitanju. Njezina obitelj je jako zabrinuta, a napisi da je otišla u kliniku Priory na liječenje su potpuno neistinite. Nažalost, ona ne želi surađivati", rekao je potreseni prijatelj pjevačice.

Iako njezina obitelj u velikoj mjeri krivi njezinog supruga Blakea za nedavne događaje, zahvalni su mu jer joj je spasio život. Naime, da Blake nije bio budan, Amy bi vrlo vjerojatno, kažu prijatelji, preminula od predoziranja, pa je njegova brza intervencija bila od životne važnosti.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara