Amy Winehouse priprema depresivni album inspiriran smrću

IAKO se pisalo kako je zdravlje britanske glazbene zvijezde ozbiljno narušeno te da će nastavak karijere biti upitan, trećim albumom na kojem radi zaprepastila je kritičare koji su ga imali prilike čuti. Za razliku od posljednjeg "optimističnog" albuma "Back To Black" inspracija za novi album je smrt i sve što ide uz nju.

Producent koji radi na albumu Mark Ronson vjeruje kako će upravo Amyn treći album postići najveći uspjeh. "Album je jako, jako tmuran, no ona piše najbolje stihove upravo kada je u teškoj depresiji", rekao je Ronson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da svi skandali i problemi koji se vežu uz nju nisu naštetili njenoj karijeri dokazuje i Bryan Adams koji je napisao srcedrapajuću pjesmu "Flower Grown Wild" . Inspiracija mu je bila sama Amy koja je s rokerom prošlog ljeta provela nekoliko dana. Suradnja dvoje glazbenika nastavit će se i na Adamsovoj turneji krajem ove godine, na kojoj će zajedno otpjevati duet. Možda upravo na tom nastupu Amy zablista u kreacijama Roberta Cavallija, koji na prijedlog Victorije Beckham kreira kolekciju posebno za nju.

T.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara