Amy Winehouse: Rado ću u zatvor, ako treba!

Tekst: V.V.
Foto: JLP

NAKON što su ih paparazzi skužili na tajnom spoju, Amy Winehouse i sama je potvrdila da je bivšem suprugu Blakeu Fieder-Civilu svakim danom sve bliže. "Rado ću u Holloway", napisala je Amy na svojem Facebook profilu, što su britanski tabloidi odmah iskoristili kao "mig" da je Amy, ukoliko je potrebno, zbog Blake spremna ići i u zatvor (Holloway je ime ženskog zatvora u sjevernom dijelu Londona). Tim više što je nedavno izjavila da "Blakea ne treba ispuštati s oka, te je njemu potrebna neprekidna pažnja", a kako se priča, Amy smatra da je (ipak) ona jedina koja mu je može adekvatno pružiti.

Je li ovo potvrda onog što je britanskom OK-u izvor "blizak" pjevačici nedavno dao naslutiti, vrijeme će pokazati. U svakom slučaju, oni su nedavno zainteresiranu javnost iz "druge" ruke obavijestili o svim detaljima tajnog spoja bivših supružnika koji je, čini se, prošao najromantičnije što je mogao.

"Iako je svima govorila da uopće ne želi čuti za njega, Amy je tajno planirala njihov sastanak. Spoj je prošao dobro. Nakon večere i par pića, Amy ga je pozvala u svoj stan", rekao je bliski izvor za  magazin Ok, te nastavio: "Lukava Amy se snašla te ga provukla kroz stražnji prozor. Blake je proveo dio noći u njenom krevetu. Jako je tajnovita što se toga tiče. On ju je uvjerio da bi trebali ponovo biti zajedno. Unatoč svemu što je rekla o njemu zadnjih par mjeseci, još uvijek ga voli".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara