Amy Winehouse triput zaspala za vrijeme intervjua

BRITANSKA pjevačica pristala je za američki časopis Blender progovoriti o svojim ovisnostima, no ni uz najbolju volju intervju nije uspjela dovesti do kraja. U samo pola sata zaspala je čak tri puta  pa se novinarki Jody Rosen ispričavala zbog "umora i iscrpljenosti". Unatoč pokušajima da na američkom tržištu, na kojem upravo započinje karijeru, ostavi dobar dojam, čini se da Amy i preko bare gradi "junkie imidž".

"Ne znam jesam li alkoholičarka. Istina je da puno pijem, nekad znam doći ispred puba i prije nego što se otvori pa kucam da me puste", priznala je Amy Winehouse u jednom od svojim prvih intervjua za američko tržište, u kojem ipak nije ostavila dobar dojam. Novinarka Jody Rosen bila je neugodno iznenađena kad je, usred postavljanja pitanja, vidjela zvijezdu kako spava, a pjevačici se to u narednih pola sata dogodilo još dvaput.

Pospana zbog teških lijekova?

"O Bože, što mi je? Nešto sa mnom nije u redu. Trenutno sam vrlo iscrpljena i nikakva. Ispričavam se", rekla je novinarki, a njezin menadžer Raye Cosbert dodao je kako Amy trenutno pije "teške lijekove" zbog kojih je neprestano pospana. Pjevačica je u intervjuu izjavila kako se više ne drogira  jer "naprosto nema vremena", iako njeni prijatelji i dalje tvrde suprotno.

Njezin suprug Blake već se treći dan nalazi u zatvoru, a pjevačica ga svakodnevno posjećuje i pokušava razveseliti sitnim poklonima. Osim toga, rezervirala im je let za Indiju, što bi značilo da vjeruje u nevinost svoga supruga i nada se kako će što prije napustiti londonski zatvor.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara