Amy Winehouse umjetnu kosu koristi za krijumčarenje droge

MNOGI se pitaju otkud talentiranoj, ali problematičnoj Britanki Amy Winehouse toliki fanovi, s obzirom da se njezino ponašanje, kako prema publici na koncertima, tako i prema fanovima, može opisati svakako, samo ne kao lijepo.

Neobjašnjiv je i fenomen broja ljudi koji se pojavljuju na njezinim koncertima, budući da se njezina izvedba u posljednje  vrijeme svodi na nepovezano mumljanje i zaboravljanje riječi pjesama, dok sama pjevačica na pozornici izgleda kao izgubljena u vremenu i prostoru. Ranije je bila poznata po pljuvanju na publiku (doslovno), a sada Amy na zamolbe razdraganih obožavatelja da se fotografiraju s njom odgovara psovkama.

Britanski tabloid The Sun nedavno je objavio snimku sumnjivog ponašanja pjevačice, koja očito više ne može izdržati ni nekoliko minuta na pozornici bez opijata. Njezino ponašanje na jednom od koncerata, ocijenjeno kao izrazito sumnjivo, zabilježeno je video kamerom. Snimka, naime, prikazuje pjevačicu kako najprije nekoliko minuta pretura po kosi, mrseći si frizuru koja je već postala njezinim zaštitnim znakom, zatim sakriva ruku povlačeći rukav majice preko nje, da bi na kraju istom "obrisala nos".

Njezini fanovi smatraju kako je zvijezda upravo za vrijeme nastupa uzela svoju dnevnu dozu narkotika. Da pjevačica umetke u kosi koristi kako bi u njima skrivala zalihe kojekakvih opijata, prva je posumnjala policija, koja joj je pretražila kosu prije nego je posjetila svog supruga Blakea u zatvoru, gdje on boravi upravo zbog konzumiranja narkotika. I još koječega.

Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara