Ana Bebić i Milica Majstorović iz Operacije Trijumf glume pjevačice u srpskoj seriji

Tekst: I.M.
Foto: Nova TV

BIVŠE natjecateljice showa Operacija Trijumf, Milica Majstorović i Ana Bebić, dobile su uloge u seriji "Žene sa Dedinja", koja se snima u produkciji Emotiona. Djevojke su u nedjelju već odradile prvi dan snimanja sa ekipom redatelja Dušana Lazarevića - i to vrlo dobro. Kako prenosi Press, na ideju da Ani i Milici budu ponuđene uloge došli su čelni ljudi Emotiona, koji su u njima vidjeli glumački potencijal. Djevojke u seriji glume - pjevačice.

"Milica će u seriji glumiti prateći vokal Draganu Mićanoviću koji tumači glavnu ulogu pop pjevača. Pored nje, u istoj ulozi će se naći i Ana Bebić", rekla je PR-ica produkcijske kuće Emotion, Marinela Kvapil.

"Žene se Dedinja" je srpska serija čije je snimanje najavljeno početkom travnja 2009. godine i predstavlja srpsku verziju popularne ABC-jeve serije "Očajne kućanice" pa je tako, iako se scenariji ne podudaraju, radni naslov serije tijekom pisanja scenarija bio "Očajne domaćice". Scenarij za TV seriju, koja se snima u vili Gorana Bregovića, adaptirala je Biljana Maksić, režiser je Dušan Lazarević, a njegov pomoćnik Radivoje Raša Andrić. Planirano je da se "Žene sa Dedinja" prikazuju pet sezona.

Radnja serije smještena je na Dedinju i prati život četiri bogataške supruge koje su suočene sa brojnim izazovima. Čarma je glamurozna supruga popularnog balkanskog pjevača Martina, Vesna je seksualna ovisnica kojoj se život vrti oko felacija i nezaštićenog seksa, dok se Klara na sve moguće načine pokušava nakon smrti svog supruga dokopati novca. U prvoj epizodi serije biti će prikazano useljenje Čarme i njenog supruga Martina u velebnu vilu na Dedinju. Ubrzo se sprijateljila sa Vesnom, Alisom i Klarom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara