Ana Bučević proslavila rođendan s Ivom Todorić, objavila i snimku slavlja

Ana Bučević proslavila rođendan s Ivom Todorić, objavila i snimku slavlja
Foto: Instagram

YOUTUBE guruica Ana Bučević proslavila je 42. rođendan u društvu svoje vjerne pratiteljice Ive Todorić i još nekolicine prijatelja.

Bučevićka i njena sestra blizanka Nada rođendan su slavile zajedno, a rođendanska ekipa snimala se tijekom pjevanja Sretan rođendan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💕Ana Bučević 💕 (@safariduha) on

Iva Todorić mogla se vidjeti sa strane, u ljubičastom topu bez naramenica te je zdušno pjevala s ostalima. U jednom trenutku je približila glavu svojoj guruici Bučević.

Inače, Iva Todorić i ovo je ljeto provela na Vortex krstarenju koje organizira Bučević. Tjedan dana na kruzeru President gdje se sve odvija košta 17.000 kuna

"Reći će netko da to puno košta - to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto, a vjerujte, nakon toga, druge stvari postanu vam jeftine i možete si puno više priuštiti jer počnete prvo kreirati pa onda manifestirati stvari za koje ste nekad mislili da su nemoguće. Vjerujte, sve je moguće jer sve je u vama, jer kad počnete biti kormilar svoga života, ništa vam nije nemoguće. Ana, hvala ti što si bila još bolja nego prošle godine", rekla je tad Todorić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara