Ana Vilenica i Amar Bukvić posudili glasove glavnim likovima u "Gnomeu i Juliji"

Foto: Blitz

U NOVOM animiranom hitu "Gnomeo i Julija", Shakespeareova bezvremenska priča "Romeo i Julija" doživjela je svoju duhovitu preobrazbu te se pod producentskom palicom Eltona Johna smjestila u vrt prepun patuljaka. Hrvatske glasove Gnomeu i Juliji posudili su mladi glumci Amar Bukvić i Ana Vilenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Vilenica je Julija - divna, nježna, klasična ljepotica. Mjesto joj je na fontani, nosi plastičnu crvenu ružu, a najbolja joj je prijateljica žaba Nanette koja je opsjednuta romantikom. Julija je borbena i nezavisna, i nije rođena zato da bi živjela na pijedestalu. Žudi za time da zaprlja ruke u vrtu zajedno s drugim crvenim patuljcima. Želi dati svoj doprinos, ali otac joj ne dopušta da siđe jer se boji da bi se mogla okrhnuti. Kad Julija spazi predivnu orhideju izvan vrta, odluči otići po nju - i sretne njega. Nije svjesna da je Gnomeo jedan od plavih patuljaka dok ne postane prekasno. Julija se zaljubila. I ne razumije zbog čega nije u redu zaljubiti se u plavog patuljka, čak i ako ste jedna od crvenih.

Amar Bukvić je Gnomeo, zvijezda među plavim patuljcima. Uvijek zna kako nešto učiniti. No, na njemu su obaveze, odgovornosti i očekivanja, a Tybalt, jedan od crvenih, žudi za time da izbaci Gnomea iz nagrađivanog vrta. No, patuljci ne napuštaju svoje vrtove... ili možda ipak? Jednom takvom rijetkom prigodom Gnomeo upoznaje Juliju, pripadnicu crvenih patuljaka. I njegov život se mijenja zauvijek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara