Anđa Marić tijekom vikenda spašavala novog dečka iz zatvora

Tekst: I.M.
Foto: Damir Krajač/Cropix

NOVI dečko Anđe Marić, poznati slovenski fotograf Matjaž Banič, proteklog je vikenda završio u zatvoru jer je policija prilikom rutinske kontrole putovnica u petak, kad je putovao prema Zagrebu kako bi bio uz Anđu tijekom finala showa Hrvatska traži zvijezdu, ustvrdila da ima neplaćenu zastarjelu parkirnu kaznu u vrijednosti od 40 eura. Iako je kaznu želio platiti na licu mjesta, to mu nisu dozvolili, već su ga odlučili s lisičinama na rukama odvesti u pritvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti ljudi su bili kao roboti koji se ne mogu reprogramirati. Nije ni čudo kada im za posao nije potrebna ni srednja škola", napisala je Anđa u svojoj kolumni u tjedniku Extra te dodala kako je "posljednju, najsvečaniju emisiju, dočekala kao da joj je netko umetnuo krišku limuna u stražnjicu, neprestano iščekujući nove vijesti". Anđa je navela kako joj je dečko završio u ćeliji koju je dijelio sa pet zatvorenika te trpio uvrede i poniženja, a od njega su zahtijevali i da potpiše izjavu da u slučaju njegove smrti ili ozljeda prvo o tome obavijeste njegovu najbližu rodbinu.

Čim je finalna emisija i službeni HTZ party priveden kraju, Anđa je odjurila put Ljubljane. Tamo je konačno naišla na ljubaznog policijskog službenika koji joj je objasnio kako dečka iz zatvora može izvući i prije ponedjeljka, kad će sustav konačno evidentirati u petak navečer izvršenu bankovnu uplatu jamčevine, ako jamčevinu uplati u pošti i donese uplatnicu. Anđa je potom s dečkom i sinom Gašparom krenula put Primoštena, kako bi se svi zajedno oporavili od ovog neugodnog iskustva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara