Andrea Ćupor o vezi s Ognjenom Vukojevićem: Zaljubljeni smo i sretni!

ČIM SU iz Dubrovnika sletjeli u Zagreb, Andrea Ćupor i Ognjen Vukojević priznali su za Index: "Istina je, u sretnoj vezi smo već četiri mjeseca i jako smo zaljubljeni!" Kako je Ognjen na godišnjem odmoru, on i Andrea su se uputili u dubrovački hotel Libertas gdje su proveli nekoliko dana, a plaža hotela poslužila im je kao "skrovište" gdje su izmjenjivali nježnosti. Iako se dosad već nagađalo kako su u vezi, o tome ništa nisu željeli govoriti jer im je "dosta pitanja o privatnom životu", međutim, kako je Andrea rekla "nema smisla više išta kriti jer su to mnogi već shvatili kad je bila u Beču na Euru".

"Jedino što mogu reći je da smo jako sretni i da je to to. Zaljubljena sam!", naglasila je Andrea pored koje je za vrijeme razgovora stajao njezin dragi koji nije želio komentirati priču, ali se cijelo vrijeme smješkao, prenijela nam je Andrea.

Andrea Ćupor na popularnoj listi WAG's

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je još jedan nogometno-manekenski par na tragu dugotrajne i uspješne nogometno-manekenske veze kakve su danas izuzetno popularne. 26-godišnja Andrea Ćupor se time upisala na mnogim ženama vrlo poželjnu listu WAG's, dok će Ognjen ubuduće svijetom hodati držeći pod rukom bivšu Miss Hrvatske. Upravo je ta činjenica ironija njihove veze, jer se Ognjen uoči Eura našao na jednoj listi najružnijih igrača ovogodišnjeg Eura, dok je Andrea ljepotica s modnih pista. Iako je tvrdila kako nakon veze s Edijem Bosnarom više nikad neće biti s nekim nogometašem, čini se kako je manekenska priroda učinila svoje.

"Ognjenov godišnji odmor završava dolaskom u Zagreb, tako da se već u ponedjeljak vraća u Kijev. A ja ću ljeto provesti malo u Kijevu, malo kod roditelja, malo s prijateljicama na moru", rekla je Andrea Ćupor koja se za vrijeme razgovora nije prestajala meškoljiti i smješkati, pogotovo kad smo ju pitali što Ognjen misli o tome što je njihova veza napokon otkrivena.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara