Andreja Ćupor: Naštetilo mi je Lijanovićevo udvaranje, mislila sam da je cvijeće od simpatije

Tekst: I.M.
Foto: Facebook

BIVŠA Miss Hrvatske, 28-godišnja Andreja Ćupor navodi kako joj je "benigno poznanstvo" s oženjenim poduzetnikom Stipom Lijanovićem, kao i njegovo udvaranje, nanijelo štetu. Iako priznaje da je udvaranja bilo, Andreja navodi kako ona sama nije znala od kog je dobila veliki buket crvenih ruža za rođendan, već je za to doznala od novinara, te kako je ona mislila da joj je cvijeće poslao netko drugi. Na Lijanovića nije posumnjala čak ni iako je iste večeri uz cvijeće dobila i pršut.

Muškarac za kojeg je Andreja mislila da joj je poslao cvijeće, poslao joj ga je i dva tjedna prije rođendana, a za Extru je bivša missica ispričala: "Da, postoji simpatija, ali definitivno je prerano da bih mogla reći bilo što više od toga. Još uvijek smo na nekoj prijateljskoj bazi. Hoće li nešto biti, ne znam. Vrijeme će pokazati. Takve stvari ne možeš planirati. Ne možeš znati kada ćeš sresti nekoga tko će ti zapeti za oko, ali nekako bih prije toga htjela posložiti i svoj fakultet i posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim odlučnost, najmanje mi je bitan fizički izgled"

Andreja je otkrila i kako njena simpatija nije javna osoba te kako muškarac, da bi je osvojio, "prvenstveno treba biti muškarac, budući da su današnji muškarci sve samo ne muškarci". "Volim odlučnost, najmanje mi je bitan fizički izgled. Nikada se nisam zaljubila zato što mi je netko bio lijep ili zgodan, dapače. Uvijek sam se zaljubljivala u one koji mi možda nisu bili fizički toliko privlačni, ali su imali nešto u sebi, onaj `X faktor`. Volim da je muškarac čvrsta ruka. Ipak sam ja tradicionalno odgojena", navela je bivša missica koja ni dan danas ne želi govoriti o razlozima prekida veze sa nogometašem Ognjenom Vukojević, za kojeg kaže da su ostali u prijateljskim odnosima.

Ćupor je kazala i kako su joj prioriteti završiti postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu te kupiti stan, dok brak i djecu još ne planira. "Brak i djeca - kada dođu. Ne opterećujem se time. Najljepše se stvari u životu događaju spontano, neplanirano i kada se najmanje nadaš", navela je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara