Anezi izbacili iz stana: "Takav stres i poniženje u životu nisam doživjela"

Anezi izbacili iz stana: "Takav stres i poniženje u životu nisam doživjela"
Screenshot: Youtube

PJEVAČICA u usponu Alena Nezirević Anezi, koja vrijeme dok ne postane zaista uspješna krati nastupima u reality showovima, u videu koji je snimila otkrila je da je 12 godina bila podstanarka prije nego što je kupila svoj stan.

Deset godina bila je podstanarka u Rijeci, gdje joj se dogodilo loše iskustvo u jednom podstanarskom stanu. Otkrila je da je u sedam-osam stanova živjela s cimerima i cimericama.

"Negdje u sredini moje podstanarke karijere bila je neka selidba i naišla sam na superpovoljan oglas. Napokon sam živjela sama. Malo mi dosadilo s cimerima. Bilo je 200 eura za 40 kvadrata. Kuća, imala je dvorište, ne smetaju im ni psi. Kvaka je bila da je bila totalna straćara, pola toga je falilo, ali kako imamo apartmane u Istri, posudila sam stvari", počela je svoju ispovijest.

Dodala je da je imala viziju da će tu biti dulje vrijeme pa je pristala i na grijanje na drva.

"I internet sam uvela, nije bilo standardnih operatera pa sam i tanjur imala. Nakon dva mjeseca kreću lagani sukobi s najmodavcem. Smetalo im je što ja plaćam račune internet bankarstvom", rekla je.

Odbila je "zbog njihove neinformiranosti" ići do grada plaćati račune. Smetali su im i paravani koje je stavila da je susjedi ne gledaju u dvorištu.

"Oni su se na tržištu raspitivali kako nikad nisu iznajmljivali i shvatili su, kako sam ja to lijepo uredila, da mogu za bar 300 eura iznajmiti. Plan je bio kako me se riješiti bez obzira na to što smo potpisali ugovor. Njih je strahovito živciralo što ja nisam htjela plaćati tako račune. Za mene je to bio važan period jer sam se s Pravnog fakulteta prebacila na Upravno pravo, bila je ona nova Bologna, kolokviji koji su bili uvjet za ispit", rekla je.

Jednog dana stanodavka ju je nazvala da se nađu.

"Kako ja imam strahovito razvijenu intuiciju, što je onako freaky, meni je prošlo kroz glavu da će me napasti. Kako su oni dolazili, ja odlučim snimati. Zašto, ni danas ne znam. Kako je moja intuicija nepogrešiva, bila sam u pravu", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🎶ANEZI🎥 (@anezi_official)

Ispričala je da su je napali te joj rekli da ima 20 dana da ode. Preselila se kod prijatelja, ali psi nisu mogli kod njega pa ih je prebacila u Vrsar.

"Takav stres i poniženje u životu nisam doživjela", rekla je.

Snimku je spržila na CD i napisala "Nova TV Provjereno" na kuvertu i ostavila je stanodavcima kako bi oni svaki tjedan pratili "Provjereno" u strahu da će doći na red.

Zanimalo ju je je li njena osveta bila pretjerana.

"Nije baš istina da su svi najmodavci tako reći gamad. I sam sam najmodavac u jednom navratu bio i blago rečeno zaista svašta doživio. Svi bi mi najradije (barem ja, koji cijenim svoje vrijeme i nisam ga našao na cesti) dobili novac i plaćene režije i imali relativno ok i mirnog stanoprimca koji će taj stan paziti pa mu ga možda danas sutra i prodaš i sve to. No - šta kad recimo čovjeka zoveš pa ti on odbija pozive a plaćen najam nije i ne zoveš u datum nego tipa nakon 20-ak dana ili recimo napravi ti scenu sa susjedima da te oni zovu da se tamo događa neka prostitucija i slični ekscesi", napisao je jedan stanodavac.

Najmoprimci su se složili da je Anezi u pravu.

"Ovo si odlično predočila, i sami smo podstanari s dvoje djece i sve sto si rekla je 100% istina", poručili su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara