Anezi objavila golišavu fotku s citatom, ekipa je napala: "Trebala si podignuti gaćice"

Anezi objavila golišavu fotku s citatom, ekipa je napala: "Trebala si podignuti gaćice"
Foto: Instagram

BIVŠA stanarka BB kuće Anezi na Instagramu je objavila golišavu fotografiju uz mudri citat, no (očekivano) golotinja je privukla više pozornosti od "mudrosti".

"Kada duša puna ljubavi i vjere grije, a intuicija se nad njom povije, uvijek sam za balans između 'Što i kako?' i 'Koliko?', nikada samo za 'Koliko?'", napisala je Anezi u opisu fotografije na kojoj nosi samo gaćice i na kojoj još piše: "Uspjeh za mene nije odgovor na pitanje: 'Koliko?', već na pitanje: 'Što i kako?'"

I dok je tako Anezi pokušavala poslati svijetu mudre poruke, ekipi na Instagramu je više za oko zapela njena guza koja je ispala iz minijaturnih gaćica koje nosi na fotografiji.

"Baš si duper morala pokazati...", napisala joj je jedna pratiteljica. "Šta sam pokazala dupe? Nije ova crtica početka dupeta namjerno ispala... stara slika. Fokus na nečemu drugome, meni, a i nije mi neka drama bila što se to malo vidi. No, razumijem da ne gledamo svi isto. Lp", odgovorila joj je Anezi.

"Ako si htjela naglasak na riječi, onda si trebala podignuti gaćice i onda bi fakat naglasak bio na ono što želiš...", nastavila je pratiteljica.

"Haha, ovisi tko promatra, tko je kako odgajan. Slika kada je slikana bio je naglasak na riječi na leđima, koje su itekako veće od te mini crtice. A 2013. nisam znala da ću 2017. početi raditi slike s citatima. Sve u svemu, danas riječi ko u priči na slici, pa se ne opterećujem tim 'prikazom dupeta'. A kada meni nešto ne smeta, onda mi nije važno što će biti onih kojima smeta. Uostalom, vulgarnog nema ništa, a samo mi to smeta kada je tijelo u pitanju. Iako, sve je to jako subjektivno", odgovorila je dalje Anezi.

 

A post shared by 🎵ANEZI🎵 (@anezi_official) on

"Što i kako? U tvom slučaju privlačenje pažnje 'bilo kako'", nadovezala se druga pratiteljica. "Naravno, još jedan dokaz privlačenja pažnje. Namjerno, kako kažeš, stavljena slika s pretpostavkom na reakcije ljudi. Opet kao što.kažeš znaš kako većina diše i da sve iole drugačije privlači pažnju", napisala je.

"Poštovana, razvili ste cijelu filozofiju, a poanta je samo u jednoj rečenici: 'Meni se slika sviđa'. Mogla sam retuširati crtu, ali namjerno nisam, jer neću podilaziti, budući da meni ne smeta. A sviđa mi se zbog svega, samo ne crte. I na kraju, to što ste vi iz nekih drugih okvira, meni ne smeta, tako da, molim lijepo za razumijevanje. Al' na kraju i da ne razumijete, nije me briga, onako najiskrenije, bez trunke ljutnje i gorčine", zaključila je raspravu Anezi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara