Angelina i Brad dobit će sina i kćer

Angelina i Brad dobit će sina i kćer

NAJPOZNATIJI glumački par na svijetu potvrdio je prijateljima kako Angelina nosi blizance, a početkom ljeta, otkrivaju njezini prijatelji, rodit će curicu i dečka. Glumica je izvjesno vrijeme dolazila na tretmane plodnosti, što, dodaju prijatelji, znači da je još davno odlučila kako želi još (biološke djece) te kako je zbog proširenja obitelji spremna po tko zna koji put zamrznuti karijeru. Više ne možete brojati? Bit će im to peto i šesto dijete!

Brad i Angelina uskoro će se moći pohvaliti najvećom obitelji u Hollywoodu, naravno, izuzmemo li Woodyja Allena i Miju Farrow, čija je priča o posvajanju ipak završila na bizaran način. Nakon brojnih napisa o mršavosti, iscrpljenosti, pa čak i anoreksiji, tabloidi prate holivudsku ljepoticu uz novu poruku: "Nikad nije bila ljepša!", a Angelina najavljuje kako će se do kraja godine posvetiti isključivo majčinstvu i nastojanju da Maddox, Zahara, Shiloh i Pax Thien prihvate nove članove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Daily Maila, Angelina namjerava roditi u Francuskoj, i to na imanju kojeg će zakupiti za deset milijuna funti. Dok se glumica brine o djeci i prinovi, Brad Pitt posvetio se pomaganju stradalima u uraganu Katrina. Njegova organizacija "Make It Right" skupila je prije nekoliko dana oko 600 volontera koji pomažu stanovništvu u uspostavljanju normalnog života.

"Naša obitelj je zaista brzo narasla. Zajedno imamo puno odgovornosti i obaveza, ali svaki nas je izazov još više zbližio", kratko je Angelina prokomentirala trudnoću, a novinarki CNN-a, kojoj je dala intervju povodom angažmana za Ujedinjene narode, na upit o trudnoći hladno je odgovorila: "Ma dajte, pa vi ste CNN, nemojte me to pitati!".

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara