Angelina i Brad još uvijek su u braku: "Oko jedne stvari ne mogu se dogovoriti"

Angelina i Brad još uvijek su u braku: "Oko jedne stvari ne mogu se dogovoriti"
Foto: Getty Images

IAKO se Brangelina raspala 2016. godine, Brad Pitt i Angelina Jolie još uvijek nisu službeno finalizirali razvod, a navodno se ne mogu dogovoriti oko raspodjele imovine.

"Oboje žele nastaviti sa svojim životima i ne žele više biti u braku", rekao je izvor za The Blast, koji je otkrio i kako bivši slavni par sad razmišlja o novom pristupu rastavi.

Par, koji je u braku bio više od deset godina i imaju šestero djece zajedno, navodno se sastao nekoliko puta posljednjih mjeseci kako bi finalizirali detalje razvoda, no s mješovitim uspjehom.

Embed from Getty Images

The Blast piše i da je sastanak u rujnu prošle godine o djeci prošao dobro; raspravljali su o planovima nastavka njihovog odgoja. "To je prvi put da su zaista sjeli i pokušali nešto riješiti od grupne terapije s djecom", kazao je izvor za Entertainment Tonight u to vrijeme te dodao kako će se držati dogovorenog sa suda.

Nasuprot tome, sastanak u siječnju nije polučio rezultate koje su htjeli. Sudeći po izvještajima, glavna prepreka složenost je dijeljenja njihovih financija.

Inače, Angelina je nedavno mnoge oduševila, kad je snimljena na štandu kako prodaje organske poslastice za pse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ramos (@saraheramos) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara