Angelina i Brad uselili u zajednički dom

ANGELINA JOLIE uselila se s Bradom Pittom u zajednički dom udaljen tek par minuta od kuće Bradove bivše supruge Jennifer Aniston.

Novi dom najseksipilnijeg para današnjice nalazi se u Hollywoodu, a uselili su se s Angelininom usvojenom djecom Zaharom i Maddoxom.

Bradova bivša, Jennifer Aniston, živi u iznajmljenom apartmanu pokraj najbolje prijateljice i kolegice iz serije "Prijatelji", Courtney Cox, tek par minuta šetnje od vile zaljubljenog para.

Jennifer je u Chicagu na snimanju filma "The Breakup with The Wedding Crashers", a  njoj bliska osoba je izjavila: "Jen se uskoro vraća sa snimanja i svjesna je da je pitanje vremena kada će susresti Angelinu. No, nije se nadala da će joj se doseliti u susjedstvo."

Podsjetimo, Brad Pitt i Jennifer Aniston, čiji je brak slovio za jedan od najčvršćih u Hollywoodu, raspao se početkom ove godine nakon što su se proširile glasine da je Brad postao više nego blizak s "žderačicom muškaraca" Angelinom, koju je upoznao na snimanju fima "Mr and Mrs Smith".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara