"Angelina je i dalje lezbijka - čim me nazove, nađemo se i vodimo ljubav"

"Angelina je i dalje lezbijka - čim me nazove, nađemo se i vodimo ljubav"

IZJAVA koju je Angelina Jolie dala francuskom časopisu Public razljutila je njezinu (bivšu?) djevojku Jenny Shimizu, koja je u dokumentarcu "Angelina - svetica ili grešnica?" iznijela potpuno drugačiju priču - tvrdi da se još vole, viđaju, ali i spavaju zajedno. "Naša veza nikad nije završila. Mislim da i neće", tvrdi Jenny i dodatno pridonosi napetosti između Angeline i Brada Pitta, čiji je odnos navodno narušen zbog priča o glumičinim novim lezbijskim aferama.

Jenny Shimizu, bivši model čije je najveće dostignuće kampanja za Calvina Kleina, u dokumentarnom filmu "Angelina - svetica ili grešnica?" demantirala je izjavu popularne glumice o vjernosti suprugu Bradu Pittu. "Angelina je uvijek imala ljubavnice na koje se oslanjala. Ona treba nekog koga može nazvati u svako doba dana, kako bi zadovoljila svoje seksualne potrebe. Kad god me nazove, posjetim je. Ne ševimo se uvijek, nekad odemo na njeno imanje u Kambodži i istražujemo džunglu", izjavila je Jenny Shimizu, kojoj mediji pripisuju brojne lezbijske avanture s poznatim damama, pa čak i organiziranje orgija u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša manekenka dodaje kako smatra da Brad Pitt nije pravi čovjek za njenu ljubavnicu, prenosi Digital Spy. "Čini mi se kako dolaze s različitih planeta. On želi imati djecu i savršen brak. Ali ona je čvrsta i odlučna žena, radi sve što poželi i ne dopušta da ju se kontrolira. Ona jednostavno nikad neće postati kućanica", tvrdi Shimizu.

Angelina Jolie s Jenny se poznaje desetak godina, koje su navodno provele u vrućoj ljubavnoj vezi, s povremenim prekidima. Kad se udala za glumca Billyja Boba Thortona, Angelina joj je navodno rekla kako želi okončati njihov ljubavni odnos, ali je ubrzo "posustala" pa su se nastavile tajno viđati. Holivudska zvijezda još uvijek nije odgovorila na tvrdnje nekadašnje manekenke, koja je, pak, u svom medijskom nastupu prilično hrabra i samouvjerena: "Angelina voli opasnost i život na mračnoj strani. Nevjerojatna je sa ženama u krevetu. I upravo tu nalazi zadovoljstvo, a ne igrajući se sretne obitelji s muškarcem".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara