Angelina Jolie i Brad Pitt potjerali Johnnyja Deppa iz Francuske

JOHNNYJU DEPPU, holivudskoj zvijezdi sa stalnom adresom prebivališta u Francuskoj, "pukao je film" zbog najezde paparazza u Francuskoj koji budno prate svaki pokret roditelja najslavnijih blizanaca na svijetu, Angeline Jolie i Brada Pitta. Johnny, poznat po tome da ne dijeli ljubav većine zvijezda prema fotografiranju i stalnom prebivanju u svjetskim tabloidima, uslijed nemoguće strke koja se stvorila oko spomenutog roditeljskog para, sa svojom obitelji, Vanesom Paradis i dvoje malodobne djece, Lily Rose i Jackom, privremeno napušta Francusku, "dok se cirkus ne smiri".

Glumac nagrađen Oscarom većinu svojeg slobodnog vremena provodi na svojem imanju u Francuskoj, gdje se bavi "običnim stvarima", a od novinara i fotografa zazire već godinama. Ako je vjerovati glasinama, Johnny Depp i njegova obitelj već su u potrazi za novim domom, i to na području Velike Britanije, a "oko je bacio" na veliki posjed u Norwichu. Imanje koje se svidjelo obitelji Depp-Paradis nosi ime Fleming Halls, a oko sebe ima sigurnosni i provjereni sustav koji će paparazze držati daleko od dnevne sobe stanara - jarak kakvim su se u srednjem vijeku služili pripadnici plemstva kako bi osigurali da nepoželjnim gostima vrata ostanu zaključana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuska je bila prekrasna, mirna i sigurna zemlja. Otkako su ovdje Brad Pitt i Angelina Jolie, postala je neprepoznatljiva i zato ja - gibam odavde!", izjasnio se Depp.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara