Angelina Jolie ipak snima svoj film u BiH

Foto: JLP

AMERIČKA glumica, oko koje se u posljednje vrijeme diglo puno prašine u Bosni i Hercegovini, ali i ostatku Balkana, potvrdila je snimanje dijela filma u Bosni i Hercegovini pod nazivom "Untitled Love Story".

Informaciju je potvrdio i producent Edin Šarkić za Dnevni avaz te dodao kako je već trebao biti u Budimpešti zbog dogovora oko detalja snimanja, ali nije jer Angelina ima jako puno posla na setu u Mađarskoj pa se sve dogovaraju putem interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica je tijekom tjedna uputila i pismo UNHCR-u u kojem je izrazila duboko suosjećanje s članicama udruge Žene - žrtve rata, koje su se prvotno bunile protiv snimanja scena osakaćene žene s područja BiH, te je dodala kako nikad ne bi banalizirala ono što su prošle. Također, željela bi se tijekom ovog mjeseca naći s njima kad bude u posjetu Sarajevu. "Željela bih vas uvjeriti da mi je uvijek bila namjera da ovu priču, koja je smještena u Bosnu i Hercegovinu, ispričam s dostojanstvom i velikim poštovanjem prema ljudima vaše zemlje", napisala je Angelina Jolie u pismu.

"Poznato nam je to da “suosjeća". Znači obična kurtoazna nota i ništa više. Osobito su Amerikanci vješti u izražavanju "suosjećanja" i ispričavanju do beskončanosti, ali nakon što obave svoj posao", komentirala je Angelinino pismo za Dnevni avaz predsjednica udruge Bakira Hasečić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara