Angelina Jolie: Nisam opet trudna, ali neću još dugo glumiti

Tekst: I.M.
Foto: Vanity Fair

PO MNOGIMA jedna od najljepših holivudskih glumica, Angelina Jolie, krasi naslovnicu izdanja Vanity Faira za mjesec kolovoz. U intervju kojeg je dala za spomenuti časopis, Jolie je progovorila o djeci, braku i planovima za budućnost.

"Ne, nisam opet trudna. Nije da ne želimo još djece, ali želimo biti sigurni da svakome od njih pružamo dovoljno pažnje", opovrgnula je glumica glasine o tome da ona i Brad ponovno čekaju prinovu. Kazala je i kako ni ona ni Brad Pitt nisu protiv institucije braka, ali "jednostavno im odgovara ovako kako jest". "Djeca su puno jača i veća veza od braka. Oni su doživotna spona", pojasnila je Angie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je jako predana svome poslu, Jolie je otkrila kako je nećemo još dugo gledati pred filmskim kamerama. "To nije najvažnija stvar u mom životu. Gluma mi je pomogla u odrastanju, pomogla mi je da naučim tko sam, da proputujem svijet, izrazim se i sve te ostale divne stvari. Jako sam zahvalna na tome, to je zabavan posao. I donosi luksuz. Ali ne mislim da ću se time još dugo baviti", kazala je Jolie kojoj je na prvom mjestu njena obitelj.

"Madox je jako pametan, a ja za to genetički ne mogu uzeti nikakve zasluge. Jako je dobar u školi, sjajno mu leži povijest. Mogao bi biti pisac ili putopisac. Zahara ima nevjerojatan glas i jako je elegantna. Shiloh je neopisivo smiješna, jedna od najzabavnijih osoba koje znam. Knox i Viv su klasični dječak i djevojčica", kazala je Jolie o svojoj posvojenoj i biološkoj djeci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara