Angelina Jolie posvaja siroče iz Haitija?

Angelina Jolie posvaja siroče iz Haitija?

Tekst: I.M.
Foto: AFP

ANGELINA JOLIE sprema se posvojiti još jedno dijete. Siroče iz potresom razrušenog Haitija bi trebalo biti sedmo dijete u obitelji Jolie-Pitt. Podsjetimo, Angelina i Brad Pitt imaju troje biološke djece i troje posvojene djece - osmogodišnjeg Maddoxa posvojenog iz Kambodže, petogodišnju Zaharu posvojenu iz Etiopije te šestogodišnjeg Paxa posvojenog iz Vijetnama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jolie je ambasadorica dobre volje UN-a i Unicefa, a ovih je dana posjetila Haiti kako bi pomogla najmlađim žrtvama. "Nije krila da planira još jedno posvojenje. Djeca Haitija trebaju pomoć. Ovo je savršena prilika", kazao je tabloidima jedan od svjedoka Angelinina posjeta Haitiju.

Brad Pitt i Angelina Jolie ovih su dana službeno demantirali glasine o tome da se rastaju, a svima onima koji će tvrditi suprotno, najavili su tužbe zbog širenja laži. Novo posvojenje bi trebalo potvrditi kako je s Brangelinom sve u najboljem redu. Nedavno je Angelina Jolie otkrila kako nije željela zatrudnjeti sve dok nije upoznala Brada Pitta: "Oduvijek sam željela posvojiti, ali nikad nisam imala želju za biološkim majčinstvom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara