Angelina Jolie propagira mlijeko

Angelina Jolie propagira mlijeko

POZNATA američka akcija "Uzmi mlijeko" koja pomoću slavnih ličnosti nastoji nagovoriti ljude da uzimaju što više ovog zdravog prirodnog pića oslonila se i na filmsku Laru Croft.

Seksi Angelina inače je poznata po prilično morbidnom ponašanju jer je pri sklapanju prvog braka vlastitom krvi ispisala ime supruga na bijeloj košulji, a na drugom vjenčanju izmijenila je s mladoženjom bočice krvi, pa bi mnogi pomislili da se ne uklapa u pozitivan image ispijanja mlijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona ipak ima veliki broj obožavatelja, posebno među mladima koji su oduševljeni njenim filmovima na bazi kompjuterskih igrica, a fotka u bikiniji iz "Tomb Raidera" sigurno će privući pažnju.

Do sada se u oglasima "Got milk" akcije pojavilo 175 slavnih ličnosti, holywoodskih zvijezda, pjevača, sportaša pa čak i animiranih likova iz popularnih tv serija.

Pored vampirice Buffy, komičarke Whoopy, pjevača Eltona Johna i Britney Spears, tenisačica sestara Williams tu se našao i žabac Kermit te nestašni klinci iz "South parka".

Oglasi imaju karakteristiku bijelih brkova iznad usta osoba na oglasu što je promijenjeno samo jednom kod rock grupe "Kiss" koja boji lice u bijelo pa su dečkima stavljeni smeđi brkovi u propagandi čokoladnog mlijeka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara