Angelina Jolie već prevarila Brada Pitta?

DOK SU brojni tabloidi širili glasine da će seksi "žderačica" muškaraca i holivudski ljepotan uskoro uploviti u bračne vode, magazin "Life And Style" tvrdi suprotno, pozivajući se na izjave njenog prvog supruga.

Johnny Lee Miller našao se na koncertu grupe U2 u Las Vegasu i tamo se povjerio "tajanstvenom prijatelju". Prema tom izvoru, engleski glumac tvrdi da "Pitt nema pojma koliko se duboko Angelina i on još uvijek vole - i kako često".

Dodao je da se često seksaju, jer se ona uvijek zalagala za slobodnu ljubav bez ograničenja. Majka dvoje posvojene djece uvijek je tvrdila da je s Millerom ostala dobra prijateljica, ali je jednom neoprezno izjavila da se "voli na brzinu sastati s prijateljima u hotelskim sobama".

Angelina i Johnny upoznali su se na snimanju filma "Hakeri" 1996 godine i brzo vjenčali, a ona se pred matičarem pojavila u crnim kožnim hlačama i bijeloj majici na kojoj je vlastitom krvi ispisala njegove ime. Rastali su se nakon tri godine zbog razdvojenog života i njenih brojnih filmskih obaveza.

Cijela afera čini se prenapuhana je, ali ipak treba vidjeti kako će na nju reagirati Pitt koji s Angelinom i njenom posvojenom djecom živi u vili u Malibuu.

Johnny tvrdi da će njih troje zajedno proslaviti Božić u Londonu gdje će "prvi suprug susresti trećeg", iako misli da se Pittu ta ideja neće svidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara