Angelina Jolie započela usvajanje još jednoga djeteta

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

IAKO je nakon rođenja blizanaca patila od postporođajne depresije, a prema pisanju tabloida, u posljednje vrijeme u njezinom braku s Bradom Pittom ima dosta problema, slavna glumica Angelina Jolie odlučila je usvojiti još jedno napušteno dijete. S obzirom da briga za dosadašnjih šestero itekako iscrpljuje glumicu, a situacija u braku nije idealna, Brad nije suglasan s Angelininom najnovijom odlukom, što je njihov odnos još više poljuljalo.

Jolie se na usvajanje trogodišnjakinje iz Etiopije odlučila nakon što je s Pittom i djecom posjetila tamošnje sirotište, a Zahara i Shiloh su navodno bile oduševljene djevojčicom te su na rastanku razmijenile mnogobrojne zagrljaje i poljupce. To je Angie razoružalo, a svojevremeno je svojoj, također usvojenoj, kćerki Zahari obećala da će dobiti sestru iz Afrike.

"Želim spašavati djecu"

Brad je suprugu pokušao odgovoriti od usvajanja, barem privremeno, ali kada je vidio da to nema smisla, jer je ona već pokrenula postupak, optužio ju je da se ponaša poput djeteta u prodavaonici kućnih ljubimaca. "Želim usvajati djecu jer ih svakim usvojenjem spašavam od toga da budu siročad", rekla je Jolie.

Prvo dijete, Maddoxa, glumica je usvojila 2002. godine iz Kambodže. Tada je bila u braku s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom kojega to nije oduševilo pa je brak zbog djeteta završio razvodom. Na novo usvajanje se odlučila 2005. i tada je u svoj dom dovela Zaharu iz Etiopije. Prvo biološko dijete, djevojčicu Shiloh, Brad i Angelina su dobili 2006., godinu poslije su obitelj proširili s vijetnamskim dječakom Paxom, a u srpnju 2008. Angie je rodila blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara