Anja Alavanja i Dorijan Elezović vodit će jugoslavenski Big Brother

Anja Alavanja i Dorijan Elezović vodit će jugoslavenski Big Brother

PREMA informacijama do kojih je došao tjednik Story voditelji tzv. jugoslavenskog Big Brothera bit će bivši voditelji Nove TV Anja Alavanja i Dorijan Elezović.

Prije otprilike dva tjedna Anja i Dorijan napustili su Novu TV, a špekuliralo se kako su dobili bolju ponudu s RTL-a te da će karijeru nastaviti na konkurentskoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, Story je došao do informacija prema kojima su mladi voditelji otišli na bosansku televiziju OBN, te će kao njihovi voditelji voditi ovaj jugonostalgični reality show koji počinje 15. studenog.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako u Sloveniji s emitiranjem kreće makedonski reality show u kojem će zajedno živjeti mladići i djevojke iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore te Makedonije.

Show pod naslovom "To sam ja" u Sloveniji će prikazivati TV3, komercijalna televizija u većinskom vlasništvu Ivana Ćalete koja će se uskoro preimenovati u "Prvu televiziju".

12 kandidata živjet će 90 dana u elitnoj gradskoj četvrti u Skopju bez informacija o tome što se događa u svijetu izvan kuće u kojoj će ih 24 sata na dan pratiti 21 kamera i 40 mikrofona.

Story saznaje kako će nagrada za kandidata koji će u kući ostati posljednji biti tek nešto veća od 10.000 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara