ANJELICA HUSTON PRIMILA NAGRADU ZA ZABAVLJAČE

Američka glumica Anjelica Huston primila je ovih dana godišnju nagradu ´Hasty Pudding Woman of the Year´, ali tek nakon što je otkrivena zabuna da ona nije pjevačica Whitney Houston.L

Huston (51) je primila nagradu koja se dodjeljuje najvećim zabavljačima poslije tradicionalne parade studenata transvestita na Harvard Squareu.

Huston je predstavljena kao Houston, a zbrka je nastavljena kad su članovi Hasty Pudding Theatricals, dramske organizacije, potrčali na pozornicu otkriti pogrešku.

Anjelica Huston je trebala dokazati svoj identitet te je primila zdjelicu s pudingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Anjelica Huston nagrađena je Oscarom za sporednu ulogu u filmu ´Čast Prizzijevih´, a glumila je i u ´Obitelji Adams´ i ´Obitelji čudaka´.

Prilikom primanja nagrade morala je odigrati scenu u kojoj glumca, koji je mijenjao Bena Stillera u crvenom prugastom odijelu, hrani bočicom i pjeva mu monotonu verziju pjesme ´I Will Always Love You´.

´Nisam očekivala da ću biti na pozornici inače bi se bolje pripremila´, rekla je ona publici. ´Nadam se da shvaćate i znate kako sam nevjerojatno ponosna što sam dobila ovu zdjelicu´, dodala je ona.

Redatelj Martin Scorsese trebao bi primiti nagradu Man of The Year 13. veljače. Prošlogodišnji dobitnici su Bruce Willis i Sarah Jessica Parker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara