ANKETA Tko će pobijediti u večerašnjem finalu Big Brothera?

ANKETA Tko će pobijediti u večerašnjem finalu Big Brothera?

Foto: RTL

NIKAD kraći, a po mnogima i nikad dramatičniji Big Brother broji sitno do finala u kojem ćemo dobiti još jednog BB pobjednika. Ovoga puta stanari su se borili za svotu od 300 tisuća kuna, a u kući proveli tek 50 dana, no i tijekom ta nepuna dva mjeseca uspjeli su "proizvesti" sasvim solidan broj skandala.

Dobar dio toga zakuhali su Romano i Marina, koja je u kuću ušla zaručena i s ciljem da zaradi novac za svoju svadbu sa Sašom Muhekom, kojega je na kraju pred 50 kamera i očima čitave nacije - prevarila.

Stanarima je život dodatno zakomplicirao i sam Big Brother koji ih je kroz "paklene tjedne" i pojedine vrlo bizarne zadatke doista stavio na muke, a neke je trenutke doista bilo mučno gledati. Primjerice, suđenje Marini na kojem se pojavio njen bivši zaručnik, proglasivši je "krivom po svim točkama optužnice".

S druge strane Veliki je brat zapaprio i Ines i zgodnom Fabiju, koje je toliko izvozao oko vjenčanja u BB kući da su na kraju ljutito digli ruke od svega - pa i od pozamašne novčane nagrade koju su trebali dobiti.

Do samog finala ipak su dogurali Alen Macinić, Fabio Čulinović, Ines Huskić, Marina Raguž, Rina Dehni, Dražen Kocijan Kocka i Marino Obilinović, koje je BB sinoć počastio pjena partyjem. Vrijeme odluke se bliži, a tko bi po vama trebao odnijeti pobjedu?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara