Ante Gotovac postao kućanica

Ante Gotovac postao kućanica

Tekst: I.M.
Screenshot: Nova TV

JE LI Ante Gotovac znao što ga čeka kad se brzinom munje uselio u stan svoje novopečene zaručnice, 27-godišnje Lane Boško, nije poznato, ali je vidljivo da ga Lana od prvih dana "drži na uzici". Antu je zadužila za sve kućanske poslove - od kuhanja i pranja suđa do brisanja prašine, spremanja i usisavanja. Jedino što svoju novu "kućnu pomoćnicu" 27-godišnja Lana još mora naučiti je kako izglačati rublje. Zasad nije poznato je li Ante papučar postao zbog ljubavi ili je ovo nova sezona sapunice "Gotovčevi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ante je u Lanin stan na Gornjem Bukovcu preselio zbog nagomilanih dugova i deložacije iz ružičaste vile na Srebrnjaku, u kojoj je živio sa suprugom Simonom Gotovac. Ante je najavio kako će vilu prodati, a novac uložiti u novo ljubavno gnijezdo - Lanin stan, u kojem ga zasad jedino smeta premala kupaonica. Osim što je stan pretrpao svojim stvarima, Gotovac se već bacio i na preuređenje interijera.

I Lana i Ante tvrde kako su se zaljubili na prvi pogled, a oboje ih je privukla, ni manje ni više, negoli inteligencija druge polovice. Ante od Lane ne planira napraviti novu Simonicu, već novu Cecu ili Seku Aleksić, a zbog obećanja da će postati kraljica cajki, Lana je dala otkaz u obiteljskoj tvrtci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara