Ante poručio Simoni: Sad kad si jet-set pošalji ti meni pare!

Ante poručio Simoni: Sad kad si jet-set pošalji ti meni pare!

SMJEŠKAJUĆI se među tjelohraniteljima, koje je nabavila "kako bi se obranila od napornih ljudi" Simona Gotovac na Braču je još jednom pokušala u hrvatskim medijima zauzeti status zvijezde. Novopečena zvijezda, koja tvrdi kako se zbog zgodnih mišićavih dečkiju osjeća poput Britney Spears, otvorila je za svotu od pet tisuća eura Croatia Summer Poker Festival, te tako počela zarađivati za kruh kao samohrana majka. Dok bivša Miss Hawaiian Tropic uživa u pažnji medija i tjelohranitelja, te "polako, ali sigurno postaje jet-set", ucviljeni suprug Ante, koji inače ljetuje kod Simoninih na Viru, putuje od otoka do otoka prepunim trajektima, ne bi li i dalje u stopu slijedio svoju odbjeglu suprugu.

Ante na prekrcatim trajektima obilazi otoke u potrazi za suprugom

Ante, inače poznat javnosti kao pravi gospodin, u goste svojoj bivšoj supruzi ne dolazi praznih ruku - u plastičnoj vrećici na bolskoj rivi Ante je u rukama držao cipele koje je naumio pokloniti Simoni, ali Simona za Antine poklone nije bila zainteresirana. Anti nakon toga nije preostalo ništa drugo nego da s Vira nazove novinare i izjada im se, te usput poruči Simoni kako ni njemu ne bi škodila mala financijska injekcija.

Viranima "muka" od sapunice Gotovac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad kad si jet-set, pošalji ti meni pare. Radiš mi uslugu što mi se zamjeraš sve više", poručio joj je dok se na virskoj plaži brčkao u društvu svojeg novog najboljeg prijatelja kojem je nedavno poklonio i novi skupcijeni Mercedes, Simoninog oca. U međuvremenu, posjetitelji "divljeg" otoka Vira, zajedno s lokalnim stanovništvom sve više gubi živce pred neumornim Gotovcima. "Ante Gotovac šeće plažom kao neki divlji pas, stalno se svađa s tom svojom ženom na mobitel, i širi nervozu među kupačima. Stvarno nam idu na živce", požalio se jedan od lokalnih ugostitelja kojem "mrak padne na oči" kad u svojem restoranu vidi - Antu Gotovca.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara