Antea Kodžoman: Odgovara mi samoća, ali ako me netko obori s nogu, super

Foto: Borna Čavrag/Index

NA JUČERAŠNJEM otvorenju jednog dućana s kozmetikom, poznate dame okupile su se u velikom broju i otkrile koliko obožavaju uljepšavanje. Ipak, poznate domaće manekenke i voditeljice otkrile su da ne preferiraju šminkanje tijekom dana, već više vole prirodan izgled. Zgodna Anamarija Asanović otkrila nam je da joj šminka i nije previše bitna u životu, a ovih dana bavi se prvenstveno svojom novom kolekcijom koju planira pokazati na nadolazećem Cro A Porteru.

Anamarija Asanović: Drago mi je što me smatraju najljepšom dizajnericom

"U biti se ne šminkam, samo ovako kad trebam, i tada se šminkam vrlo jednostavno. Dosta radim jednostavne modele pa je i na njima jednostavna šminka. Treba sve skupa ukomponirati, ali nije mi šminka toliko bitna na mojim modelima. Drago mi je što me smatraju najljepšom domaćom dizajnericom, meni je drago, hvala svima", rekla je Anamarija. "Spremam se za CAP, ima dosta posla, ne izlazim uglavnom, moram se malo 'provitrit', a ovo što vidimo mi se sviđa", zaključila je Anamarija.

Antea Kodžoman: Odgovara mi samoća

Manekenka Antea Kodžoman također se ne šminka inače, već samo za posebne prilike. "Ne šminkam se inače, samo za posebne prilike, da se uljepšam. Preko dana samo neki lagani puder stavim, u posljednje vrijeme i maskaru izbjegavam. Štoviše da se odmorim od makeupa", rekla je Antea. "Volim istaknuti oči na sebi, to mi je najjednostavnije. Sad ima posla, stalno ima nešto, zadovoljna sam. Na ljubavnom planu nema ništa. Odgovara mi samoća, ali to se nikad ne zna, ako se nešto dogodi, dogodi se, super, nikad se ne zna", zaključila je Antea.

Antonija Stupar: Dobro je maknuti se od kućnih obaveza

Voditeljica Antonija Stupar nedavno se vratila na posao, a trenutno usklađuje poslovne i privatne obaveze. "Otkad imam bebu, ne šminkam se previše, ali kada izlazim u grad, stavim si maskare i podočnjake malo sakrijem. Za emisiju i večer se volim šminkati. Volim i trepavice i boje, ovisi što mi paše. Najdraže mi je istaknuti oči, može se igrati, eksperimentirati", rekla nam je simpatična Stupar. "Vratila sam se na posao i dobro je, ide. Dobro se malo maknuti od kućnih obaveza, bar na par sati. Sve se da organizirati, suprug mi pomaže, to mu je posao", zaključila je.

Iva Jerković: Oči uvijek ističem

Prelijepa Iva Jerković privatno izbjegava šminku, jer se nastoji odmoriti zbog svog posla. "Privatno pokušavam biti bez šminke, moj posao zahtjeva da sam namazana, a nema smisla da sam tako cijeli dan. Privatno se šminkam samo kad idem van. Ovako nema smisla. Šljokice nikako ne volim, a i ne volim previše boja na sebi", otkrila je Jerković. "Oči uvijek ističem, a volim i usta ponekad. Otkad sam se vratila s mora, stalno nešto radim i sada mi ide", zaključila je Iva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara