ANTHONY Bourdain je dobar dio života proveo na putovanjima, kušajući jela iz raznih dijelova svijeta. Pokojni chef i gastro-putopisac proveo je stotine sati u avionima, ali nikad nije jeo hranu koju tamo služe. Koliko god da je let trajao, odbijao je jesti.
"Razlog je jednostavan. Tko se ikada osjećao dobro nakon što se najeo u avionu? Ljudi u avionima jedu zato što im je dosadno. Ja eventualno uzmem vino i sir, i to je to", rekao je jednom prilikom slavni Bourdain.
Također, volio je dolaziti gladan u zemlju čiju je gastronomiju trebao isprobati.
Hydrating in preparation for a Balinese funeral . #PocariSweat
Objavu dijeli anthonybourdain (@anthonybourdain)
"Hrana koja me uvijek očekuje kada dolazim negdje neuporedivo je bolja od one u avionu. Čuvam se za to", govorio je.
A rare, successful day shooting a fishing scene. Cod for dinner! #Newfoundland
Objavu dijeli anthonybourdain (@anthonybourdain)

bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati