Antonija Blaće ipak ne prelazi na HRT

Glasnogovorniku RTL televizije Kristijanu Gržetiću pitanje o voditeljičinom "transferu" bio je prvi glas, te nam odgovara kako se radi o pukim glasinama i dezinformacijama, te kako je prelazak voditeljice druge i treće sezone Big Brothera na nacionalnu televiziju "čista glupost".

Budući da još uvijek nije poznato tko će preuzeti voditeljsku ulogu iduće sezone Big Brothera, a s obzirom na to da je Antonijin angažman u reality showu Fear Factor predan javnosti relativno nepoznatoj, mladoj voditeljici Mari Magaš, nije trebalo dugo da se netko zločest dosjeti kako iza svega toga stoji zapravo RTL-ova zasićenost 27-godišnjom voditeljicom. No, u razgovoru za Index, Gržetić opovrgava gore navedeno:

"Voditeljski je angažman u Fear Factoru predan Mari Magaš jer se radi o novoj koncepciji emisije, s novim sadržajima. S obzirom na to, emisija zahtijeva i drugi tip voditelja." - objašnjava Gržetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, angažman Antonije Blaće na RTL televiziji završetkom posljednje sezone Big Brother showa tu nikako ne prestaje. Naime, iako voditeljicu nećemo imati prilike gledati u novoj sezoni "Plašidbenog čimbenika", kako su ime showa neki duhovito preveli na hrvatski jezik,  Antoniju ćemo, kako neslužbeno doznajemo, gledati u sasvim novom projektu RTL televizije, a koji je tek u pripremi.

B.S.
Foto: M.P.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara