Antonija Blaće je voditeljica nove sezone Big Brothera

Foto: RTL

OTKAKO je najavljeno da će krenuti nova sezona Big Brothera, očekivalo se da će voditeljska palica ponovno pripasti, za tu ulogu odličnoj, Antoniji Blaće. Konačno je s RTL Televizije stigla i službena potvrda te informacije. I dok će Antonija braniti "hrvatske voditeljske boje" u regionalnom Big Brotheru, Srbi još nisu službeno izvijestili o tome tko će biti njihov voditelj u ovom projektu.

"Jako sam uzbuđena što ću ponovno voditi Big Brother jer ipak je to projekt od kojeg je sve počelo! I što je najbolje od svega, baš sam nostalgična i rado bih sad opet bila stanarka!", rekla je simpatična Tonka, koja je bila jedna od prvih stanarki Big Brother kuće. No, onu zagrebačku ovog će puta zamijeniti beogradskom te će gledatelje zabavljati svojim britkim humorom i spontanošću iz studija beogradskog Pionirskog grada na Košutnjaku. Tonka je kazala i kako se nada da će stanari nove sezone najpopularnijeg reality showa biti opušteni, zanimljivi i zabavni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki tjedan Antonija će se tako, uz još jednog voditelja produkcijske kuće Emotion, javljati iz studija ili ispred Big Brother kuće gdje će nas zasigurno ponovno do zadnjeg trena držati u neizvjesnosti s pitanjem "Tko napušta Big Brother kuću, a tko ostaje?". 

Podsjetimo, ovog puta će se u BB kući, koja će se nalaziti u Beogradu, naći stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Svi oni će dobiti priliku pokazati sve svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura. Nova sezona počinje uskoro - zato pripremite se!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara