Antonija Blaće u ulozi modela: Nije li ovo san svake žene?

Antonija Blaće u ulozi modela: Nije li ovo san svake žene?

Tekst: V.V.
Foto: Diadema

DA SEKSEPIL i casual look idu zajedno, dokazala je domaća modna kuća Diadema, čije je odjevne kombinacije odjenula Antonija Blaće, koja je ovih dana postala zaštitni znak njihove nove kolekcije. I sudeći prema fotografijama, lijepa Antonija se u ulozi modela snašla savršeno, a da je uživala u ovom snimanju, i sama nam je kroz smijeh potvrdila.

"Naravno da uživam, nije li san svake žene da je netko šminka, oblači i uređuje? Super mi je, i drago mi je da uz moju vrstu posla dolaze i ovakve ponude", kaže nam Antonija. "Voljela bih imati još ovakvih ponuda i, ako ispadnem dobra, možda i budem. Ali, zasad sam zadovoljna ovim, a ako bude novih ponuda, bit će mi drago", kaže nam Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A osim što se ovih dana bavi manekenstvom, Antonija se punom parom priprema za novu sezonu popularnog glazbenog realityja "Hrvatska traži zvijezdu", koji je ovaj tjedan krenuo sa svojim prikazivanjem. "Jedva čekam emisije uživo, a u svakoj novoj sezoni očekivanja su viša, tako to ide. Sudeći prema dosad prikazanom i viđenom, nova sezona će sigurno biti super, u to uopće ne sumnjam", kaže Antonija.

Ljubav?

"Ljubav ljubuje", kratko i kroz smijeh je prokomentirala. "Zaljubljena sam i sretna".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara