Big Brother: Nominirane sve žene i Bojan, Antonija u tajnosti otišla iz kuće

Big Brother: Nominirane sve žene i Bojan, Antonija u tajnosti otišla iz kuće

Foto: RTL

SVE žene u Big Brotheru nominirane su za ispadanje jer nisu uspjele pogoditi tajne svojih muških sustanara. Osim svih žena, nominiran je i Bojan koji je dobio sedam glasova svojih sustanara. Jedini stanar kojeg baš nitko nije nominirao je Orky.

Cure nisu uspjele doznati sve muške tajne i tako se spasiti od nominacija.

A njihove tajne nisu bile nimalo lagane za pogoditi. Recimo, Luka je spavao s maminom prijateljicom, dok Bojan nikad curi nije rekao da je voli.

Ogromna misterija bila je i tko je od njih prisutvovao obredu egzorcizma, a cure nisu pogodile da je to bio Juraj.

Od večeras Antonija Ćatipović više nije dio Big Brothera. Svojevoljno je napustila kuću jer više ne može izdržati pritisak i podbadanja stanara, a djeca joj užasno nedostaju. Nakon Aleksandra Neradina koji je izbačen iz kuće zbog suđenja za pedofiliju, još je jedna stanarka neplanirano napustila Big Brother.

"Nedostaju mi moja djeca", rekla je Big Brotheru Antonija i napustila kuću.

Umjesto Antonije, u kuću bi trebao ući novi stanar.

Kako piše Pakrački list, u Big Brother kuću ulazi Pakračanin Leonardo Colosetti. Riječ je o poznatom pakračkom ugostitelju, vlasniku jednog puba.
 

Antoniju su gledatelji upamtili po rečenici da je bila u domu, popravnom domu, sigurnoj kući, a sad i Big Brother kući, imala je teško djetinjstvo o kojemu je progovorila i pred kamerama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara