"Antonija Šola mi je super, ali mislim da dosad nije pogodila nijedan ton"

ANTONIJA ŠOLA, glumica iz sapunice "Zabranjena ljubav", koja se napokon završila snimati, te pjevačica čiji je album "Anđele" u prva tri mjeseca dosegao zlatnu nakladu od deset tisuća prodanih primjeraka, sinoć je u hotelu Regent Esplanade promovirala album prvijenac.

"Jako sam sretna i uzbuđena što večeras nastupam pred svojim prijateljima i kolegama. Očekujem kako ćemo se jako dobro zabaviti, a tko zna, tulum možda potraje i do zore", uzbuđena je bila Antonija pred sam nastup, a trenutak kasnije pojavila se na pozornici u Smaragdnoj dvorani u bijeloj haljini u kojoj je željela ostaviti dojam "anđela". Iako se jako trudila besprijekorno otpjevati svoje nove pjesme, iz publike se nerijetko čulo "kako se vidi da se jako trudi, ali 'falša' na sve strane". Inače, ovo nije prvi put da su njezine vokalne sposobnosti pod povećalom kolega s estrade - na ovogodišnjoj Dori neke su joj se kolege iz publike smijale dok je pokušala otpjevati pjesmu "Gdje je srce, tu je dom", s kojom je na kraju zamalo otišla na beogradski Eurosong.

"Antonija mi je super, ali mislim da dosad nije pogodila niti jedan ton. Slatka je i jako se trudi, ali ne pjeva baš najbolje", rekla je djevojčica iz prvog reda u publici koja je došla podržati svoju "najdražu glumicu iz najdraže serije na televiziji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna zahvala pokojnom kolegi i prijatelju Toši Proeskom

Antoniju su na promociju došli podržati glumci iz sapunice "Zabranjena ljubav", među kojima je bio i bračni par Mirna Maras i Mario Valentić. U knjižici CD-a Antonija se zahvalila onima koji pomogli ostvarenju njezinog sna - snimanju ovog albuma, a posebnu zahvalu uputila je pokojnom Toši Proeskom: "Hvala Toši Proeskom što je podijelio svoj talent sa mnom, što je otpjevao duet sa mnom i time uveličao ovo moje izdanje. Bila mi je čast i užitak, hvala ti Toše...moj divni Anđele".

L.V.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara