Antonija Šola prekinula s dečkom jer joj majka nije dala da se uda u Skopju?

Foto: Index

ANTONIJA ŠOLA prekinula je ljubavnu vezu s Aleksandrom Ružinom, 27-godišnjim poduzetnikom iz Makedonije. Prema pisanju makedonskog časopisa Vest, par se razdvojio jer Antoniji majka nije dala da se uda u Skopju, jer je predaleko. "Ako ne uspijemo prebroditi razlike između nas, želim joj sve najbolje u životu, jer je unatoč svemu ona jedna prekrasna osoba koja zaslužuje sve najbolje u životu", izjavio je za spomenuti časopis Aleksandar.

Antonija se nije pojavila ni na njegovoj rođendanskoj proslavi

Navodno trzavice u njihovoj vezi traju već mjesec dana, a kada je Aleksandar došao u Zagreb kako bi se sreo s Antonijom, nije uspio jer se ona navodno nalazi u domu svojih roditelja izvan metropole. Posljednjih desetak dana par komunicira isključivo putem poruka i interneta, a Antonija se nije pojavila ni na njegovoj rođendanskoj proslavi. Šola danas nije dostupna za medije, a cijeli dan ima isključen mobitel. Navodno je tako već nekoliko dana. I dok Antonija šuti o svemu i skriva se u obiteljskom domu, Aleksandar je otkrio da trenutno nisu zajedno, no ipak, nisu ni definitivno prekinuli.

"Ako ne uspijemo preboljeti ove poteškoće, želim joj sve najbolje jer je ona prekrasna osoba"

"Trenutno nisam s Antonijom, no ovo nije definitivni kraj naše veze. Ovo je period u kojem radimo na karakternim razlikama između nas. Može sve biti u redu, no možda je ovo i kraj naše veze. Udaljenost između Zagreba i Skopja je naš problem, iako smo zajedno prošli prekrasne trenutke. Ako se i ne pomirimo, znam da ni ona ni ja nećemo zaboraviti lijepe uspomene i naša veza će nam zauvijek ostati u dobrom sjećanju. Iako je trajala šest mjeseci, ona i ja smo uložili puno da bismo funkcionirali na daljinu, no ipak, svakodnevni život i obaveze, kao i njezina prevelika privrženost obitelji i Hrvatskoj, napravila je svoje. Ako ne uspijemo preboljeti ove poteškoće, želim joj sve najbolje jer je ona prekrasna osoba", zaključio je Aleksandar u svojoj izjavi.

Iako su bili u vezi svega šest mjeseci, veza im je bila poprilično ozbiljna, s obzirom na to da ju je Aleks upoznao s roditeljima, a i praznike su proveli zajedno u njegovoj obiteljskoj kući. Najavljivali su čak i svadbu, no čini se da od svega zasad neće biti ništa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara