Antonija Stupar Jurkin izašla prvi put nakon poroda: Obje smo za deset

Foto: Borna Čavrag/Index

SINOĆ su završnu večer Fashion.hr-a posjetile Antonija Stupar Jurkin i Vanja Halilović. Prijateljice su zajedno došle na reviju, a izazvale su veliku pažnju medija. Naime, Antoniji je ovo bio prvi izlazak otkako je postala majka malene Paole, a Vanja je pozornost plijenila svojim sjajnim izgledom. Rijetko tko nije primijetio da Vanja naprosto blista. Iako društvena događanja ne pohodi često, Fashion.hr redovito posjeti zahvaljujući dečkima iz eNVy rooma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla sam podržati prijatelje Nikicu i Vjeku iz eNVy rooma, surađujemo poslovno, dragi su mi dečki privatno pa eto. Mislim da bi se svaki trud trebao isplatiti, smatram da svaka roba ima svog kupca pa svakog podržavam", izjavila je Vanja za Index. "Ništa posebno ne radim za izgled tako da ne znam u čemu je tajna. Posao je super, odlično ide", otkrila je Halilović. Svoj ljubavni život, po običaju, nije htjela komentirati.

Njezina prijateljica i kolegica Antonija Stupar Jurkin sretno se osmjehivala okupljenima. "Ovo je prvi izlazak otkad sam rodila, došla sam apsolutno sve podržati večeras. Odlično je majčinski život, super, za deset smo i ja i kćerka", kratko nam je komentirala lijepa Antonija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara