Arnold Schwarzenegger seksa se bar pet puta dnevno, a tvrdi da za to ima dobar razlog

Arnold Schwarzenegger seksa se bar pet puta dnevno, a tvrdi da za to ima dobar razlog

Foto: Instagram

ARNOLD SCHWARZENEGGER proslavio je 70. rođendan, a ovaj bodybuilder, glumac i guverner Kalifornije sve je samo ne dosadan lik.

Desetljećima je njegov brak s Marijom Shiver bio smatran savršenim, dok se nije doznao da je ne samo spavao s njihovom kućnom pomoćnicom, već joj i napravio dijete. Doduše, to nije nikakvo čudo ako se u obzir uzme izjava njegovog prijatelja Toma Arnolda se legendarni snagator trudi seksati pet puta dnevno kako bi ostao u formi.

"On kaže da je pet puta dnevno optimalno te da ima potrebe koje su postale dio njegovog režima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među tajnama njegovog života je poziranje za gay časopis "After dark", koje bi najradije izbrisao iz svoje biografije. Osim što postoje te 22 fotke, zamalo je završio i u gay porniću, ispričala je njegova bivša djevojka. Prijatelj ga je snimao kako bilda, a onda pitao smije li iskoristiti te snimke za dokumentarac. Ispostavilo se da je riječ o "dokumentarcu" o seksu, ili jednostavno - porniću.

Ipak, mnogima je najveća tajna kako je uspio jer je prekršio sve što su mu govorili na početku karijere.

"Govorili su mi ako ti ne mogu izgovoriti ime, nećeš postati poznat. Promijeni ime. Nema šanse da uspiješ s tim naglaskom. Previše si se nabildao. Upravo te tri stvari postale su moj zaštitni znak", rekao je intervjuu za Wall Street Journal. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara