Ashley Cole zračnom puškom ozlijedio mladog nogometaša u svlačionici

Foto: AFP

NOGOMETAŠ Ashley Cole, bivši suprug pjevačice Cheryl Cole, proteklog vikenda pojavio se na treningu kluba Chelsea sa zračnom puškom u svlačionici. Nakon što ju je izvadio iz kutije, počeo se hvalisati pred kolegama. Kako nije znao da je napunjena, počeo je demonstrirati njenu "moć". Slučajno  je pogodio Toma Cowana, mladog nogometaša koji je dobio godinu dana treniranja u tom klubu. Njemu je pomoć pružena odmah na mjestu događaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su to čelni ljudi kluba htjeli riješiti između sebe, nakon što je Tom u konačnici završio i u bolnici, odlučili su izaći u javnost s tim. Izjavili su kako su svjesni da Ashley to nije učinio namjerno, ali smatraju kako je nedopustivo da donosi oružje sa sobom. Puška koju je Cole donio na sebi ima i optički nišan, a  toliko je snažna da može biti i smrtonosna. Smatra se najopasnijim vatrenim oružjem u Britaniji za koje ne moraš imati dozvolu. 

Nepoznato je iz kojeg razloga nogometaš smatra kako treba imati oružje. Čelnici kluba kazniti će ga zbog toga svega, ali kazna mu još nije definirana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara